OceanShop.dk

OceanShop.dk blev startet i 2010 med et enkelt produkt i fokus, nemlig Adirondack stolen, som efter min opfattelse er den smukkeste af alle de forskellige udgaver, der findes på markedet.
Der ligger som regel en god historie bag opstart af diverse forskellige webshops, i dette tilfælde startede det faktisk helt tilbage i 1999, hvor jeg besluttede mig for, at jeg ville have en Adirondack stol i haven. Efter at have afsøgt internettet i månedsvis, fandt jeg i efteråret 1999 frem til en lille amerikansk producent af nogle fantastisk flotte Adirondack stole, som dengang blev fremstillet i amerikansk cedertræ.
Jeg tog kontakt til producenten, som dengang fremstillede dem nærmest på hobbybasis, og fik ham overtalt til at fragte et eksemplar over Atlanten, i mine øjne den smukkeste stol, som stadig idag står under et stort bøgetræ i Rørvig.

For to år siden fandt jeg ud af, at min amerikanske ‘ven’ var gået over til at fremstille stolene i recycled HDPE, som er et plastprodukt, fremstillet af indsamlede brugte mælkekartoner og plastflasker – en fantastisk idé, dels fordi dette materiale praktisk talt er uforgængeligt og dels fordi, man ved at producere i dette materiale istedet for træ, gør en lille forskel til det positive ved at reducere problematikken omkring vores overforbrug af husholdningsaffald.
Siden da har jeg ikke helt kunne slippe tanken om, at der måske også var andre, der delte min begejstring ved denne stol, og inspireret af den sympatiske miljøvenlige idé, kontaktede jeg derfor Rick igen, her godt 10 år senere, han var frisk på at starte en egentlig eksport op.

Så er du interesseret i at læse mere om disse fantastiske stole, så kig forbi OceanShop.dk.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Leave a Reply