Hurom Slow Juicer

Hurom Slow Juicer - Køb den på DomoTech.dkHurom Slow Juicer hører til i kategorien af såkaldte Slowjuicers, som langsomt presser juicen ud af frugt og grøntsager. I modsætning til de mere almindelige centrifugal juicere, som kører med meget høje antal omdrejninger, så giver dette et helt fantastisk resultat, hvor den naturlige smag, farve, enzymer, vitaminer og næringsstoffer bevares.

En andel fordel ved de lave omdrejninger er, at Hurom Slow Juicer er dejligt støjsvag samtidig med, at den giver dig væsentllig mere juice – faktisk op til 50% mere i forhold til traditionelle centrifugal juicere, eftersom den udnytter frugten og grøntsagerne langt bedre.
Rengøring kan ikke være nemmere – du hælder blot vand gennem juiceren, så renser den sig selv og er klar til nye opgaver. Da Hurom Slow Juicer er en ‘opretstående’ model i modsætning til de fleste slow juicers, så fylder den ikke nær så meget på køkkenbordet.

Du kan købe Hurom Slow Juicer på den danske webshop DomoTech.dk.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Hurom Slow Juicer, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a Reply